vše o tvoření s ke tvoření... kreativní pomůcky a materiál, kurzyod roku 2009

Kontakty

Petra Nemravová

Nemravka.cz - provozovna

Nemravka.cz
(areál Autocentra Vojkov)
K nemocnici 50
251 62 Tehovec-Vojkov
Přečtěte si, jak se k nám dostanete.

e-mail: info@nemravka.cz
+420 602 479 542

Provozní doba:
po 8.30 – 14.00

čt 8.30 –  14.00 

OSOBNÍ VYZVEDNUTÍ OBJEDNÁVEK A NÁKUP U NÁS PO DOMLUVĚ. VOLEJTE, PIŠTE NA NÍŽE UVEDENÉ KONTAKTY.

Informace o objednávkách
objednavky@nemravka.cz
+420 602 479 542

Obecné informace
info@nemravka.cz

Informace ostatní
petra@nemravka.cz

Scrapbooking LOVE projekty 2018

Minulý týden k nám dorazila naše nová nemravkovská silikonová razítka. A my z nich máme velikou radost. Proto bychom vám je chtěli představit na nejen valentýnských projektech. 

Věneček se srdíčky se hodí opravdu všude.wink

Přání

   

Přes fotku

  • Natiskněte věneček přes fotku. Pro tisk na fotky používejte inkoustový polštářek Archival či StazOn. Při otištění razítka buďte opatrní. Inkoust na lesklém povrchu fotky klouže. Poté nechte důkladně zaschnout. Inkoust na fotce zasychá déle než na jiném papíru. 

   

V nové kolekci razítek najdete také různé ptáčky. Třeba ty zamilované.

  • Naši ptáčci se hodí opět na různé projekty. Když je natisknete můžete je také částečně (nebo celé) vybarvit. Fixy Pen 68 od Stabila perfektně poslouží k vybarvování (nyní v naší akční nabídce). 

  • Dále jsem je použila jako detail stránky do alba. Pomocí Big Shotu jsem si vyřízla do středu stránky kolečko. A ptáčky jsem narazítkovala kolem dokola.

  • Nakonec jsem si vzala k ruce SB papír s motivem domečků, které jsem vystříhala. NEBOJTE SE STŘÍHNOUT do papíru. laughing Získáte tak krásné detaily pro své motivy. Do kolečka jsem vlepila fotku a doplnila textem. 

   

Máte doma také svůj Light Box? Svítící boxík, ve kterém si můžete vyměňovat své texty? A víte, že si můžete vyrobit vlastní motivy? Právě třeba s pomocí našich ptáčků. Stačí je natisknout na acetátovou fólii (opět použijte Archival či StazOn), vystřihněte do potřebné velikosti a šup s tím do boxíku. wink A vypadá to super, že? laughing

I naše starší razítka se hodí do "zamilovaných" projektů. wink Třeba pro výrobu PL kartiček. Použité Nemravka razítko "Srdce" a "Máme se rádi". 

Posledním naším tipem je forma na výrobu peříček či andělských křídel. Vtlačte polymerovou odlehčenou hmotu Soufflé do formičky, vyjměte, upečte a získáte tak vlastní dekorace pro třeba zamilované projekty. Ty jsou co? kiss

Krásného Valentýna všem!

Kačka Pupi 




Kontaktní formulář
   
   
S Vašimi osobními údaji pracujeme dle našich zásad zpracování osobních údajů.