vše o tvoření s ke tvoření... kreativní pomůcky a materiál, kurzyod roku 2009

Kontakty

Petra Nemravová

Nemravka.cz - provozovna

Nemravka.cz
(areál Autocentra Vojkov)
K nemocnici 50
251 62 Tehovec-Vojkov
Přečtěte si, jak se k nám dostanete.

e-mail: info@nemravka.cz
+420 602 479 542

Provozní doba:
po 8.30 – 14.00

čt 8.30 –  14.00 

OSOBNÍ VYZVEDNUTÍ OBJEDNÁVEK A NÁKUP U NÁS PO DOMLUVĚ. VOLEJTE, PIŠTE NA NÍŽE UVEDENÉ KONTAKTY.

Informace o objednávkách
objednavky@nemravka.cz
+420 602 479 542

Obecné informace
info@nemravka.cz

Informace ostatní
petra@nemravka.cz

KREATIVně v Holešovicích, jaro 2013

Zírám na Star Trek neschopna chodit, mluvit, myslet... :-) Máme za sebou druhý den výstavy Kreativita-Hobby v pražských Holešovicích.

Kreativita-Hobby je výstava spjatá s tvořením, workshopy, místo, kde najdete vlnu, papír, razítka, korálky... a polymery. Jsme tu už potřetí a je prima vidět, že více lidí o výstavě ví, více na ni zavítá. My letos opět zvětšili stánek z původních 12 metrů na 30 a pořád máme dojem, že je nám jaxi malý... Manžel včera ironicky poznamenal, že bych si možná mohla zařídit vlastní výstavu :-), haha. Součástí stánku je i místo, kde ukazujeme, jak pracovat s polymery i scrapbookem, kde máme vitrínu se "světovým polymerem" a prodej šperků. No a hlavně spoustu hrozně-moc-a-úplně-nejvíc-důležitých věcí a věciček pro polymery a scrapbook.

Je krásné slyšet: "jdeme k Nemravce" a vědět, že lidé vědí, co jdou kupovat... :-) Moc nás těší, že za námi chodíte, povídáte si s námi a sdílíte s námi naše nadšení pro tvoření... Je úžasné vidět obsypaný stánek při ukázkách a vidět nadšení vás všech, kterým už v hlavách běhají nápady, kombinace nápadů a jejich další kombinace.

Na stánku letos představujeme i nový CZextruder, zbrusu nový český výrobek, který je technicky dokonalejší verzí stávajícího "zeleného" extruderu a je určen i pro práci s vrtačkou. Dvě velikosti a čtyři barevné varianty jsou zárukou, že si vyberete. Každý den losujeme z anketních lístků výherce jednoho z extrůderů. Dnes výherce losovala naše starší dcera Mája a podařilo se jí "vytáhnout" paní až z Náchoda, který celý den neúnavně sledovala demo ukázky a se zápalem a nadšením se ptala. Všichni jsme měli obrovskou radost, že další z českých "pistolek" půjde právě do těchto rukou... a moc Verče gratulujeme .

Připojuji něco stávajících fotek a zítra se naposledy letos na jaře budeme těšit!!!

Všem moc děkujeme za návštěvu, nákupy i Vaši přízeň!

Petra Nemravka


Vyřízené, ale spokojené, že jsme připravené :-)


Stánek


Nemravka Nemrava


Nemravka Míša


Losování výherce CZextruderu


Katka v naší "demo kurzovně" :o)



Vložit nový příspěvek  |  Zobrazit vše  |  Sbalit vše

Kontaktní formulář
   
   
S Vašimi osobními údaji pracujeme dle našich zásad zpracování osobních údajů.
  • Na výstavě bylo určitě plno... Rozbalit (reakcí: 0)Sbalit (reakcí: 0)

    Na výstavě bylo určitě plno zajímavých věcí a nápadů k vidění, ale vstupné bylo dost drahé na to, aby se tam člověk pak bál vůbec na něco se podívat, zeptat, dotknout se nebo snad i vůbec dýchat aniž by za to zaplatil tak nehorázné částky, o které si tam jakoby o "příspěvky na dílničku" různí vystavovatelé říkali. Říci si o 50,-Kč za to,že si vezmu na 2 minuty do ruky žehličku a zkusím si rozetřít vosk na papíře (a bez předchozího upozornění) je, dle mého, drzost a zlodějina, zrovna tak jako považuji za úplnou ubohost a trapnost nabízení zdravotních náplastí hned u vchodu, což ani nesouvisí s tematikou této výstavy.

    Reagovat31.05.2013 23:16 od Iveta Černá