vše o tvoření s ke tvoření... kreativní pomůcky a materiál, kurzyod roku 2009

Kontakty

Petra Nemravová

Nemravka.cz - provozovna

Nemravka.cz
(areál Autocentra Vojkov)
K nemocnici 50
251 62 Tehovec-Vojkov
Přečtěte si, jak se k nám dostanete.

e-mail: info@nemravka.cz
+420 602 479 542

Provozní doba:
po 8.30 – 14.00

čt 8.30 –  14.00 

OSOBNÍ VYZVEDNUTÍ OBJEDNÁVEK A NÁKUP U NÁS PO DOMLUVĚ. VOLEJTE, PIŠTE NA NÍŽE UVEDENÉ KONTAKTY.

Informace o objednávkách
objednavky@nemravka.cz
+420 602 479 542

Obecné informace
info@nemravka.cz

Informace ostatní
petra@nemravka.cz

1. Scrapbookový dýchánek u Nemravky - leden 2015

Nový rok 2015 začal na u nás na Nemravce spoustou novinek. Tou největší, jak už určitě víte, je, že jsme otevřeli kamenný obchůdek se zbrusu novou kurzovnou. A ta v sobotu poskytla "útočiště" partičce nadšených scrapbookových žen. 

Když jsem v listopadu vypisovala lednový termín našeho dýchánku, všechna místa byla během pár hodin rezervována. A já jsem si říkala, jak je to ještě strašně daleko. A dneska si říkám, jak rychle ten včerejší dýchánek utekl. Už je zase za námi...

Byla to nemravkovská první zatěžkávací zkouška nové kurzovny. A jak jsme ji pokřtily? Tvořením, smíchem (až jsme se za břicho popadaly), dobrým jídlem a samozřejmě tuze přátelskou atmosférou...

Scházet jsme se začaly postupně od devíti hodin. Některé z nás zaspaly, ale příchod na náš dýchánek není nijak limitován časem. Prostě až se přijde, tak se tvoří. I když začínám uvažovat o tzv. "píchačkách" neb partička tu byla opět téměř skalní. Hmmm....to není špatný nápad holky, co říkáte.... Že bychom si příště vyrobily "scrap-píchačky"...? 

První část dýchánku jsme se musely trochu krotit, neb jsme kurzovnu sdílely s vinutkovým kurzíkem Šárky Rooya. Ale řekla bych, že ani jedné ze stran ten šrumec kolem vůbec nevadil. 

Jako už tradičně Soňička a Janča nezklamaly a stačily pro nás ostatní upéct úžasné dobrůtky ke kávičce. Za mě upekla koblížky místní sámoška na rohu... Takže o nabrání sil na naše rodinné projekty opravdu nebyla nouze. 

   

Asi se budu opakovat, ale i tentokrát jsme musely nutně pasovat některé z nás...

Dáša si hned ráno "vybojovala" titul dveřníka - otvírače a její hláška při otevírání dveří: " Bacha berou i karty...." bude nezapomenuta. Některé si totiž v rámci úsporných opatření vzaly málo hotovosti (aby ušetřily), ovšem kreditní karty doma zapomněly ponechat. 

No a druhý titul (nade vší pochybnost) musela získat Míša Dryjovka. Titul lidového vypravěče - baviče si zaslouží na 100%. Neb její historky, které tahala z rukávu jako králíky z klobouku, nás doslova kácely pod stůl smíchy. Ještě teď mě bolí bránice a břišní svaly. Opravdu kroutím hlavou nad tím, jak jeden člověk může mít tolik neuvěřitelných zážitků. To už by vydalo na pět dílů románu. Míšo, příště musíš zase přijet!!!!! 

Naší dvorní fotografkou se stala pro tento den Monča se svým novým mazlikem. Moni díky za fotečky! 

Kromě smíchu a dobrého jídla jsme samozřejmě tvořily. Každá z nás doháněla to své. 

Lucka vyráběla krásné scrapbookové stránky, na které má vždy pilně připravené tématické výseky ze Silhouettky. Janča pokračovala ve svém oblíbeném PL deníku.

   

Dáša se pustila do svého úsměvníčku (a nakopla i mě, neb tu chudák leží už dobrého půl roku). Soňa pokračovala ve svém albíčku pro svá dítka.

   

Další Lucka dolaďovala své PL album a Pavla zase SB album. 

 

A moje maličkost...? Já jsem konečně dotáhla své album/deník pro rok 2015 a trochu jsem pohnula v dokončení PL 2014. 

Přiznám se, že únava byla včera silnější než já a že po rychlém začátku roku jsem byla více unavená, než jsem si myslela. Ale i tak jsem si to parádně užila.

Všem moc díky za báječně přátelskou atmosféru, která se nese od našeho prvního loňského dýchánku. Jsem moc ráda, že se k nám rády vracíte a že si to vždycky užijete a společně si zatvoříme.

A jak jsem slíbila, nový termín určitě brzy vypíšeme!

Přeji krásný leden a únor a v březnu mi bude opět ctí...

Kačka Pupi 




Reakce na příspěvek: tvořivé setkání (19.01.2015 13:59)
   
   
S Vašimi osobními údaji pracujeme dle našich zásad zpracování osobních údajů.
  • tvořivé setkáníRozbalit (reakcí: 0)Sbalit (reakcí: 0)

    Zdravím všechny tvořilky, které se v sobotu sešly. Já jsem se na poslední chvíli omluvila, neb jsme měli v práci inventuru a tam jsem nemohla chybět. Po Kaččině vyprávění v blogu ale mám pocit, že jsem byla s vámi. Jsem ráda, že vám to tak pěkně vyšlo a těším se na vyhlášení dalšího termínu. Věřím, že tentokrát mi do toho už nic nevleze! Jana

    Reagovat19.01.2015 13:59 od Jana Svobodová